'PSG heeft fortuin over voor beschimpte Ten Hag-reserve'

11 maart 2023, 12:48   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Onder Erik ten Hag is Manchester United-aanvoerder Harry Maguire inmiddels gedegradeerd tot vierde keus in het centrum van de verdediging. De 30-jarige Engelsman was de afgelopen jaren meermaals het mikpunt van kritiek en spot bij supporters en de meedogenloze Engelse media. Toch zou Paris Saint-Germain komende zomer een enorm bedrag voor de Engelsman overhebben. 

Volgens tabloid The Sun deden de Parijzenaars afgelopen winter al een poging om Maguire naar de Franse hoofdstad te halen. De club zou daarvoor zelfs een bedrag van ruim 55 miljoen euro over hebben gehad, zo weet de krant te melden. Omdat de interesse van PSG pas laat in de transferperiode op tafel kwam, zou er niet voldoende tijd zijn geweest om de deal af te ronden. 

Maguire werd in 2019 de duurste verdediger aller tijden toen United hem voor liefst 87 miljoen euro overnam van Leicester City. Hij nam daarmee het record over van Virgil van Dijk, die een jaar eerder voor 84 miljoen de overstap maakte van Southampton naar Liverpool. In zijn eerste seizoenen speelde de 53-voudig Engels international vrijwel iedere wedstrijd, maar gaandeweg kwam er steeds vaker kritiek op zijn spel.

Onder Ten Hag verdween Maguire steeds verder uit beeld in Manchester. Wel mocht hij kort voor het einde van de League Cup-finale tegen Newcastle United invallen. Daardoor kon de eerste aanvoerder de beker in ontvangst nemen samen met Bruno Fernandes, die de band draagt als Maguire op de bank zit. Volgens The Sun gaat PSG komende zomer een nieuwe poging wagen om Maguire los te weken uit Manchester. Zijn salaris van ruim twee ton per week zou daarbij geen enkel probleem vormen, zo weet de krant. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen