'Ten Hag verrast en wil na bij Ajax en Feyenoord nu bij PSV shoppen'

14 maart 2023, 08:04   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Erik ten Hag heeft een volgende Eredivisie-parel op het oog met Manchester United: de Nederlandse coach zou vrij concrete belangstelling hebben voor Xavi Simons. Zij zijn niet de enige met belangstelling, want ook Liverpool, Bayern München en Newcastle United hebben interesse, terwijl Paris Saint-Germain nog altijd een optie op hem heeft.

Journalist Ekrem Konur schrijft dat Simons 'een toptarget' is voor Ten Hag. De oefenmeester wil door de blessures van Christian Eriksen en vele schorsingen van Casemiro wat extra opties krijgen voor het middenveld en ziet in Xavi veel potentie. De talentvolle PSV'er kan als nummer acht en als nummer tien op het middenveld, maar is ook nog een optie voor op de vleugels.

Bovendien presteert in zijn eerste seizoen uitstekend in Eindhoven en laat zien daadwerkelijk over ontzettend veel potentie te beschikken. Met vijftien doelpunten en acht assists kan hij cijfermatig nu al tevreden zijn met zijn debuutseizoen, al kan het als het aan The Red Devils ligt, dus wel meteen zijn laatste jaar in het Philips Stadion worden. 

Lees ook: Xavi Simons krijgt megacompliment: "Vroeger hadden we het over Cruijf of Van Hanegem"

Vraagprijs Xavi Simons

Volgens Konur is de verwachting bij de Engelse topclub dat er meer dan veertig miljoen euro op tafel moet komen om PSV überhaupt naar de onderhandelingstafel te krijgen. Of ze dat bedrag ook al over hebben voor de nog altijd pas negentienjarige voetballer, is niet bekend. Eerder haalde Ten Hag wel al Lisandro Martinez (Ajax), Tyrell Malacia (Feyenoord) en Antony (Ajax) met wisselend succes weg uit de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Rosa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ja hoor Xavi Simons was een goede aankoop van PSV (scouts). Xavi gaat voor veel geld de deur uit. Voor mij wel goed, want telkens als ik zijn verongelijkt gezicht zie dan moet ook ik huilen....😥

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat heb die huilbaby in de premier league te zoeken !

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen