De factor die het kiezen tussen PSV en Feyenoord makkelijker kan maken voor Zerrouki

16 maart 2023, 08:38   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

PSV houdt er sterk rekening mee dat Ibrahim Sangaré komende zomer naar het buitenland vertrekt. De zoektocht naar zijn opvolger is in het Philips Stadion al begonnen. Volgens het Eindhovens Dagblad staat de naam van Ramiz Zerrouki op het lijstje, maar worden verder ook 'tal van mogelijkheden' in het binnen- en buitenland bestudeerd.

Sangaré is naar verwachting bezig aan zijn laatste maanden in dienst van PSV. De 25-jarige middenvelder uit Ivoorkust staat er internationaal goed op en stond afgelopen zomer in de nadrukkelijke belangstelling van Chelsea. Een bod van 40 miljoen euro werd echter afgewezen door de Eindhovenaren. Door een speciale clausule is Sangaré over enkele maanden voor 37 miljoen euro op te halen bij PSV.

Als Sangaré voor dat bedrag vertrekt, dan maakt PSV een winst van 25 miljoen euro. De middenvelder kwam in de zomer van 2020 voor twaalf miljoen euro over van Toulouse. Zijn mogelijke opvolger, Zerrouki, staat te koop voor acht miljoen euro. Het Eindhovens Dagblad denkt dat PSV niet direct aan de vraagprijs van Twente zal voldoen, daar Zerrouki zich stevig zal moeten doorontwikkelen om bij een verkoop 'over pakweg twee jaar' iets te verdienen.

'Het is puur speculatief, maar het lijkt geen hele gekke gedachte dat de eindstand in de competitie van belang zal zijn', schrijft de krant. Eindigt PSV niet bij de eerste twee, dan levert een transfer naar Eindhoven hem sowieso geen Champions League-voetbal op. Feyenoord dat de afgelopen transferperiodes verwoede pogingen deed om Zerrouki aan te trekken, kan hem wel Champions League-voetbal bieden als de landstitel wordt veroverd.

Lees ookBrama onthult: "Zerrouki en Wieffer werden niet serieus genomen door Twente"

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Richard
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

als Slot vertrekt is deze overbodig

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Leuke speler ,maar het is niet de enige speler in de wereld ofzo. Veerman was ook een target ,ging naar psv . En daar was/ben ik blij mee

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Toch wel een goede speler hoor , en idd met cl in gedachte een mooie aankoop.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen