Maakt Feyenoord een einde aan de pijnlijke reeks tegen Ajax?

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

19 maart 2023 – Feyenoord heeft al negentien (!) wedstrijden op rij niet gewonnen van Ajax in de Johan Cruijff Arena. Van de laatste negentien ontmoetingen gingen er bovendien liefst zeventien verloren en tweemaal was er een gelijkspel. Voor de titelrace moet er daarin een keer verandering komen. Samen met Jacks.nl blikt FCUpdate.nl vooruit.

Maakt Feyenoord een einde aan de pijnlijke reeks tegen Ajax?

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De laatste zege van de Rotterdammers in Amsterdam was in 2005: destijds werd er door doelpunten van Dirk Kuijt en Salomon Kalou gewonnen van Ajax (1-2). De regerend landskampioen had sindsdien een aantal forse overwinningen, bijvoorbeeld de 4-1 in 2007, 5-1 in 2009, 3-0 in 2013 en de 4-0 nederlaag in 2019, wat het einde betekende van Jaap Stam als hoofdcoach van Feyenoord. De eindstand was destijds al halverwege bepaald. Een zege van Ajax ditmaal levert je 1.75 maal je inzet op bij Jacks.nl.

Het eerste duel in januari had Feyenoord licht de overhand in het duel in De Kuip en kwam via een fraaie treffer van Igor Paixão op voorsprong. In een van Ajax betere tweede helft zorgde Davy Klaassen voor de gelijkmaker. Lukt het Feyenoord ditmaal om wél te winnen in de Johan Cruijff Arena? Dan kun je liefst 4.40 keer je inzet winnen bij Jacks.nl voor een zege van de koploper.

Lees ook: Van Praag ziet ideale Ajax-trainer: "Geef die man een kans!"

Giménez versus Tadic
Sommige analisten vonden Santiago Giménez de beste spits van de Eredivisie, ondanks dat hij tot dusver slechts zeven doelpunten maakte dit seizoen. Concurrent Dusan Tadic staat echter op evenveel doelpunten. Voor een goal van de Ajax-captain staat 3.90 keer je inleg, terwijl voor een treffer van de Mexicaanse spits 3.35 keer je inleg staat bij Jacks.nl.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Feyenoord

  gerelateerd