Pellistri heeft boodschap voor Ten Hag over aanstaande transferzomer

17 maart 2023, 18:03   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Facundo Pellistri hoopt op een definitieve doorbraak bij Manchester United. De 21-jarige aanvaller had donderdagavond tegen Real Betis (0-1 zege) voor het eerst een basisplek bij The Red Devils. Pellistri werd na de wedstrijd gevraagd of hij een verhuurperiode ziet zitten en zei het liefst in Manchester te blijven. 

"Ik ben heel blij. Ik heb hard gewerkt voor dit moment. Gelukkig hebben we de wedstrijd gewonnen. Daar kwamen we voor", blikte Pellistri terug in de Engelse pers. Hij merkt dat Erik ten Hag veel vertrouwen in hem heeft. "Dat voelde ik. Hij droeg me op om achter de verdediging te lopen, om aan de bal te komen en om te genieten."

Lees ook: Scholes ziet in Pellistri iemand die Weghorst van dienst kan zijn 

"Hopelijk is dit voor mij pas het begin", blikte de Uruguayaan alvast vooruit. Hij was dit seizoen al vijf keer ingevallen in officiële wedstrijden. "Ik ben altijd gretig. We hebben veel spelers die erop gebrand zijn om succes te boeken. We willen allemaal hetzelfde. Hopelijk pakken we dit seizoen veel prijzen."

Pellistri, die in oktober 2020 voor 8,5 miljoen euro overkwam van Peñarol, hoopt in principe niet verhuurd te worden. "Voor een club als Manchester United wil je altijd spelen. Het is nog heel vroeg om erover na te denken. Ik ben volledig gefocust op het helpen van het team om prijzen te pakken. Daarna zien we wel wat er gebeurt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen