Valentijn Driessen: "Gelijkspel is het maximaal haalbare voor Ajax tegen Feyenoord"

17 maart 2023, 18:47   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord is ook na dit weekend de koploper van de Eredivisie, zo voorspelt Valentijn Driessen. De chef voetbal van De Telegraaf ziet Ajax niet winnen in De Klassieker: een gelijkspel is volgens Driessen het hoogst haalbare. Ook Ajax-watcher Mike Verweij verwacht een loodzware wedstrijd voor Ajax.

In de podcast Kick-Off roept Driessen de wedstrijd van vorig seizoen in herinnering. Toen boog Ajax een 1-2 achterstand ternauwernood om in een 3-2 zege. "Ik denk dat Feyenoord ongeveer gelijkwaardig is aan vorig seizoen, maar dat Ajax minder is geworden. Dat betekent dat Feyenoord dus beter voor de dag kan komen tegen Ajax dan vorig jaar, toen Ajax ontsnapte via Antony. Een gelijkspel is denk ik het hoogst haalbare voor Ajax."

Verweij ziet het somber in voor Ajax indien er niet wordt gewonnen op zondag. "Als ze op drie punten achterstand blijven, wordt het een lastige kluif, zeker gezien het programma. Ajax moet nog naar PSV, speelt thuis tegen AZ en moet nog naar Twente. Dat is een veel zwaarder programma dan dat van Feyenoord. Ik denk dat het heel moeilijk wordt, maar iedereen bij Ajax weet zeker dat ze drie punten gaan pakken."

Lees ook: Het resterende programma van de titelkandidaten in de Eredivisie

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Natuurlijk is Ajax minder geworden. Open deur intrapperij. Ajax speelt een lastig seizoen met het gedoe rond Schreuder en allerlei spelers die niet leveren omdat ze flink uit vorm zijn. Dat heb je echt niet 1 2 3 rechtgetrokken, ondanks dat ik van mening ben dat Heitinga er wel verbetering in heeft gebracht. Ik schat het zo in dat Ajax niet gaat winnen. Dat zou jammer zijn maar de feiten zijn er gewoon. Ze krijgen het nog moeilijk genoeg om überhaupt tweede te blijven. Zoals gezegd: Ajax speelt vooral tegen zichzelf. Volgend seizoen nieuwe kansen.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat een zielig geleuter en indekken weer . We gaan het wel zien man . Het kan ook zijn dat het ineens heel erg mee zit ,en het gaat lopen Kijk hoe moeizaam Feyenoord scoorde de laatste tijd . En gister ging ineens terwijl we niet veel beter speelde dan anders ,alles erin . Het is bij jouw echt super negatief , of super arrogant positief en vernederen van andere . Als ajax zondag wint en of nog kampioen wordt moet je hier niet weer gaan lopen vervelen dat je de beste bent etcetc

feyenoord4ever
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het wordt gewoon een feest die wedstrijd. Ik wens iedereen veel plezier met kijken. Al dat geleuter van Valentijn is er vooral om te negeren😂

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Valentijn Driessen de man van vele uitspraken maar een meester in niks.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen