Valentijn Driessen: "Gelijkspel is het maximaal haalbare voor Ajax tegen Feyenoord"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

17 maart 2023 – Feyenoord is ook na dit weekend de koploper van de Eredivisie, zo voorspelt Valentijn Driessen. De chef voetbal van De Telegraaf ziet Ajax niet winnen in De Klassieker: een gelijkspel is volgens Driessen het hoogst haalbare. Ook Ajax-watcher Mike Verweij verwacht een loodzware wedstrijd voor Ajax.

Valentijn Driessen: "Gelijkspel is het maximaal haalbare voor Ajax tegen Feyenoord"

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

In de podcast Kick-Off roept Driessen de wedstrijd van vorig seizoen in herinnering. Toen boog Ajax een 1-2 achterstand ternauwernood om in een 3-2 zege. "Ik denk dat Feyenoord ongeveer gelijkwaardig is aan vorig seizoen, maar dat Ajax minder is geworden. Dat betekent dat Feyenoord dus beter voor de dag kan komen tegen Ajax dan vorig jaar, toen Ajax ontsnapte via Antony. Een gelijkspel is denk ik het hoogst haalbare voor Ajax."

Verweij ziet het somber in voor Ajax indien er niet wordt gewonnen op zondag. "Als ze op drie punten achterstand blijven, wordt het een lastige kluif, zeker gezien het programma. Ajax moet nog naar PSV, speelt thuis tegen AZ en moet nog naar Twente. Dat is een veel zwaarder programma dan dat van Feyenoord. Ik denk dat het heel moeilijk wordt, maar iedereen bij Ajax weet zeker dat ze drie punten gaan pakken."

Lees ook: Het resterende programma van de titelkandidaten in de Eredivisie

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Feyenoord

  gerelateerd