Erik ten Hag schudt handen; Engelse pers speculeert over miljardenbod

17 maart 2023, 23:28   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De Engelse miljardair Sir Jim Ratcliffe heeft vrijdag gesprekken gevoerd met Manchester United over een mogelijke overname. De steenrijke supporter van The Mancunians ontmoette vrijdag zelfs ook nog Manchester United-trainer Erik ten Hag op het trainingscomplex.

Dat schrijft The Sun althans. Donderdag bezocht de concurrent van Ratcliffe, Sheikh Jassim bin Hamad Al-Thani, in de strijd om Manchester United over te nemen ook al de club, maar hij kon Ten Hag daar logischerwijs niet ontmoeten wegens de uitwedstrijd in de Europa League tegen Real Betis (0-1 winst). De gesprekken met de Qatarees verliepen volgens Engelse media wel uiterst positief.

Naar verluidt zou Sheikh Jassim bin Hamad Al-Thani al een bod van vijf miljard hebben uitgebracht, maar er wordt sterk overwogen om dat bod verder te verhogen wegens de concurrentie van Ratcliffe. Het voordeel aan Ratcliffe, eigenaar van INEOS, is dat hij een echte supporter van Manchester United is.

De zeventigjarige zakenman woont in de buurt van Old Trafford en bezit over een eigen vermogen dat geschat wordt op ruim dertien miljard. Daardoor hoort hij bij de rijkste mensen van het Verenigd Koninkrijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen