Ten Hag krijgt groen licht: 'Nieuw contract, ongeacht wie eigenaar wordt'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

18 maart 2023 – Erik ten Hag kan rekenen op een nieuw contract bij Manchester United, zo schrijft de Daily Mirror. De club verkeert in onzekerheid over de mogelijke komst van een nieuwe eigenaar, maar ongeacht de ontwikkelingen kan Ten Hag zich voorbereiden op een contractaanbod.

Ten Hag krijgt groen licht: 'Nieuw contract, ongeacht wie eigenaar wordt'

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Ten Hag tekende afgelopen zomer een contract tot medio 2025, met de optie voor een extra seizoen. Er is dus nog geen noodzaak om hem langer te binden, maar hij maakt zo'n goede indruk, dat die plannen wel worden gesmeed. Manchester United heeft aan Ten Hag laten weten dat de club hem wil belonen voor de ontwikkeling die sinds zijn komst is doorgemaakt.

Het was echter de vraag of de potentiële nieuwe eigenaars daar hetzelfde over dachten. Volgens de Daily Mirror is dat het geval: zowel de Britse miljardair Sir Jim Ratcliffe als de Qatarese sjeik Jassim Bin Hamad Al Thani zien in de Nederlander 'de juiste man om de club terug te brengen naar de gloriedagen'.

Ten Hag schudde vrijdag de hand van Ratcliffe, die op het trainingscomplex was voor gesprekken over de mogelijke overname. Donderdag bracht ook sjeik Jassim een bezoek aan Manchester United, maar hij kon Ten Hag daar logischerwijs niet ontmoeten wegens de uitwedstrijd in de Europa League tegen Real Betis (0-1 winst).

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Premier League

  gerelateerd