Verloren schoen van bedrijvige Depay 'helpt' Atlético Madrid

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

18 maart 2023 – De wedstrijd tussen Memphis Depay en Justin Kluivert is uitgelopen op een overwinning voor de aanvaller van Atlético Madrid. In het Wanda Metropolitano won Atlético met 3-0, waardoor het stevig op de derde plaats staat in LaLiga. Zondag spelen de nummers één (FC Barcelona) en twee (Real Madrid) tegen elkaar. 

Verloren schoen van bedrijvige Depay 'helpt' Atlético Madrid

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Depay scoorde niet, maar was wel een van de meest bedrijvige spelers op het veld. Na een kwartier tikte hij de bal terug op Marcos Llorente, die naast schoot; even daarna gaf Depay een voorzet op Antoine Griezmann, wiens kopbal niet krachtig genoeg was. Depay was in de twintigste minuut het eindpunt van een prachtig uitgespeelde aanval, maar stuitte van dichtbij op keeper Giorgi Mamardashvili.

De verdiende 1-0 viel halverwege de eerste helft. Griezmann nam de bal wat gelukkig mee met de hak en maakte dankbaar gebruik van de kans die daarna ontstond. Valencia dacht op 1-1 te komen via een doelpunt van Hugo Duro, maar Depay stak daar onbedoeld een stokje voor: in de aanloop naar het doelpunt stond Dimitri Foulquier met zijn linkerbeen op de hiel van Depay, wiens schoen uitging. Scheidsrechter José Luis Munuera Montero bekeek de beelden en kon niet anders dan het doelpunt afkeuren.

Yannick Carrasco en Llorente kregen goede kansen, alvorens eerstgenoemde de marge na de pauze verdubbelde. Een tegendraadse kopbal van invaller Thomas Lemar betekende vervolgens de 3-0. Namens Valencia schoot Samuel Lino nog tegen de paal, maar Atlético hoefde zich nooit echt zorgen te maken om een comeback van de nummer zeventien van LaLiga. • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  LaLiga

  gerelateerd