Opstelling Feyenoord: Grote meevaller voor Arne Slot

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

19 maart 2023 – De opstelling van Feyenoord voor de wedstrijd tegen Ajax is bekend. Arne Slot heeft een meevaller gekregen: Quilindschy Hartman is hersteld van ziekte en is meteen inzetbaar. De vleugelverdediger staat in de basiself. 

Opstelling Feyenoord: Grote meevaller voor Arne Slot

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De ontwikkelingen in De Klassieker volg je in ons liveblog.

Voorafgaand aan de wedstrijd stond een vraagteken achter de naam van Hartman. Ook zijn vervanger Marcos López was deze week niet volledig fit. Uiteindelijk zitten ze allebei wél bij de wedstrijdselectie en krijgt Hartman de voorkeur in de basiself. Bijlow, Patrik Wålemark en Quinten Timber zijn al langer geblesseerd bij Feyenoord.

Feyenoord hoopt voor het eerst sinds 2005 weer eens te winnen in de Johan Cruijff ArenA. Het is voor de Rotterdammers echter vooral zaak om niet te verliezen, want dan wordt de koppositie afgestaan aan Ajax. Het onderlinge gat bedraagt drie punten en het doelsaldo is duidelijk in Amsterdams voordeel. Om de titelkansen volledig in eigen hand te houden, moet Feyenoord dus minstens een punt pakken. 

Opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Szymanski, Kökçü; Jahanbakhsh, Giménez, Idrissi

De opstelling van Ajax vind je in dit artikel

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Ajax

  gerelateerd