Opstelling Feyenoord: Grote meevaller voor Arne Slot

19 maart 2023, 13:19   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De opstelling van Feyenoord voor de wedstrijd tegen Ajax is bekend. Arne Slot heeft een meevaller gekregen: Quilindschy Hartman is hersteld van ziekte en is meteen inzetbaar. De vleugelverdediger staat in de basiself. 

De ontwikkelingen in De Klassieker volg je in ons liveblog.

Voorafgaand aan de wedstrijd stond een vraagteken achter de naam van Hartman. Ook zijn vervanger Marcos López was deze week niet volledig fit. Uiteindelijk zitten ze allebei wél bij de wedstrijdselectie en krijgt Hartman de voorkeur in de basiself. Bijlow, Patrik Wålemark en Quinten Timber zijn al langer geblesseerd bij Feyenoord.

Feyenoord hoopt voor het eerst sinds 2005 weer eens te winnen in de Johan Cruijff ArenA. Het is voor de Rotterdammers echter vooral zaak om niet te verliezen, want dan wordt de koppositie afgestaan aan Ajax. Het onderlinge gat bedraagt drie punten en het doelsaldo is duidelijk in Amsterdams voordeel. Om de titelkansen volledig in eigen hand te houden, moet Feyenoord dus minstens een punt pakken. 

Opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Szymanski, Kökçü; Jahanbakhsh, Giménez, Idrissi

De opstelling van Ajax vind je in dit artikel

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen