Feyenoord krijgt na duel met Ajax uitstekend nieuws uit ziekenboeg

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

19 maart 2023 – Feyenoord kan na de interlandbreak mogelijk weer beslissen over Justin Bijlow. De keeper ligt momenteel uit de roulatie vanwege een gebroken pols, maar is hard op de weg terug. Mogelijk hervat hij komende week tijdens de interlandbreak alweer de training in Rotterdam-Zuid.

Feyenoord krijgt na duel met Ajax uitstekend nieuws uit ziekenboeg

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Met dat nieuws kwam Jan Joost van Gangelen bij ESPN naar buiten zondagmiddag. Bijlow is al volop aan het revalideren, maar kan volgens de presentator komende week alles weer meedoen op de training. Dat betekent dat na de interlandbreak de sluitpost vermoedelijk snel zijn rentree weer kan maken.

In de Johan Cruijff Arena is Bijlow zondag zonder brace gezien, maar het duel met Ajax kwam simpelweg te vroeg voor de sluitpost. Zijn plek in het elftal wordt vooralsnog overgenomen door Timon Wellenreuther, die een solide indruk maakt. Desondanks betekent de rentree van Bijlow een grote opsteker voor Feyenoord, dat na de interlandbreak op drie fronten meestrijdt en alles en iedereen meer dan goed kan gebruiken.

Lees ook: Waterreus legt uit: "Met een trainer als Slot zou dat nooit gebeurd zijn"

Voor Bijlow is het ook zeer goed nieuws, al zal hij balen dat hij niet voor de interlandbreak al minuten heeft kunnen maken. Door zijn kwetsuur, zeker niet de eerste in zijn loopbaan, moet hij de eerste selectie van Ronald Koeman missen en kan hij zich niet laten zien aan de nieuwe bondscoach. Bovendien blijft het blessurestempel rond hem hangen. 

De ontwikkelingen in De Klassieker volg je in ons liveblog.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Feyenoord

  gerelateerd