Nederland
1 – 0
Gibraltar

Databureaus: kans op kampioenschap Feyenoord stijgt gigantisch na Klassieker

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

19 maart 2023 – Feyenoord is na de overwinning op Ajax de absolute topfavoriet voor de landstitel. Met nog maar acht wedstrijden te gaan, hebben Rotterdammers een comfortabele marge. Bovendien is het resterende programma op het oog niet al te zwaar. De statistiekenbureaus zien Feyenoord dan ook kampioen van Nederland worden. Feyenoord won zondag met 2-3 in Amsterdam. 

Databureaus: kans op kampioenschap Feyenoord stijgt gigantisch na Klassieker

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Feyenoord staat zes punten voor op Ajax. Volgens Opta heeft Feyenoord inmiddels 91 procent kan op de landstitel, tegenover 5 procent voor Ajax, 3 voor PSV en 1 voor AZ. Als Ajax er wel in was geslaagd om Feyenoord te verslaan, zouden de kansen 51 procent om 41 procent zijn in het voordeel van Feyenoord. Deze ene wedstrijd is dus beslissend voor de kansenverhoudingen. 

Databureau FiveThirtyEight gaf Feyenoord voorafgaand aan De Klassieker 61 procent kans op de landstitel, tegenover 32 procent voor Ajax. Na de wedstrijd wordt Feyenoord een kans van 81 procent toegedicht en Ajax een kans van 8 procent. Daarna volgen PSV (3) en AZ (1).

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Ajax

  gerelateerd