Kökçü gebaart naar biergooiende Ajax-supporters na goal Giménez

20 maart 2023, 07:19   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord heeft beelden gepubliceerd van de wijze waarop de 0-1 werd gevierd in de Johan Cruijff ArenA. Santiago Giménez baarde enig opzien door over de boarding te klimmen en het feestje bij de F-Side te vieren; supporters van Feyenoord waren niet aanwezig in het stadion. Zijn viering werd hem niet in dank afgenomen door de aanwezige Ajacieden: er werden meerdere bierbekertjes richting de Mexicaan geworpen

Op de nieuwe beelden van Feyenoord, die van dichtbij zijn gemaakt, is te zien dat aanvoerder Orkun Kökçü lijkt door te hebben dat de actie niet erg handig was. Nadat er meerdere bekers zijn gegooid, houdt hij een opgestoken, haast verontschuldigende hand op richting het publiek. Ondertussen vangt Alireza Jahanbakhsh een bekertje op om het vervolgens weg te gooien.

De beelden zijn te zien in onderstaande tweet, door te klikken op de tekst van de tweet (en niet op het afspeelicoon). Via het afspeelicoon kom je wel terecht bij de samenvatting op YouTube, waar de doelpuntviering en het gebaar van Kökçü ook vanuit een andere hoek te zien zijn. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

0laf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Top aanvoerder

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen