Valentijn Driessen weerspreekt KNVB: "Daar heeft het gewoon mee te maken"

25 maart 2023, 10:42   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Valentijn Driessen is er nog altijd van overtuigd dat bedorven kipkerrie de oorzaak is van de ziektegolf bij het Nederlands elftal. De KNVB liet zaterdagavond voorafgaand aan de wedstrijd tegen Frankrijk aan de NOS weten dat een buikgriepvirus de boosdoener was.

Het nieuws werd vlak voor de aftrap in het Stade de France gedeeld door Jeroen Stekelenburg. "Er is een officiële mededeling uit het Nederlandse kamp dat het gaat om een buikgriepvirus, dus geen bedorven eten. Het woord kipkerrie hoeft niet meer trending te zijn op Twitter. Het is een buikgriepvirus. Daarom zijn er gisteren vijf spelers uit het Nederlands kamp zijn vertrokken", zei de verslaggever.

Driessen heeft de uitspraken van Stekelenburg meegekregen. "We hebben nu gehoord dat het een buikgriepvirus was. Hoe loop je een buikgriepvirus op? Door iets verkeerds te eten. En wat hebben ze gegeten? Kipkerrie. Gisteren werd alles ontkend en gezegd dat het een ander virus is, maar heeft gewoon te maken met die kipkerrie. Ik moet zeggen dat we een een geweldige kop in de krant hebben: Nachtmerrie na kipkerrie. Daar is alles mee gezegd", aldus Driessen in een video-item van De Telegraaf.

Mede door de waslijst aan afwezigen verloor Oranje vrijdagavond met liefst 4-0 in Frankrijk. "Het enige voordeel is - als je het een voordeel mag noemen - dat dit de moeilijkste wedstrijd was", aldus Driessen, die een nederlaag al had ingecalculeerd. "Maar de manier waarop leek nergens op. Nu moet Oranje echt gaan beginnen aan de EK-kwalificatiecyclus. Gibraltar wacht, dat moet een monsterscore worden, al zal dat de vernedering van vanavond niet wegnemen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

ToonBazelmans08
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

KIp kerrie of niet...maakt dat iets uit//. Verlies 4-0 is veel erger.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen