Jan-Joost van Gangelen schrikt: "Wat is deze man aan het ploeteren"

25 maart 2023, 11:19   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Jan-Joost van Gangelen is geschrokken van het spel van Memphis Depay tegen Frankrijk. De spits van het Nederlands elftal viel vrijdagavond vooral om de verkeerde redenen op.

Memphis was een van de vele spelers aan Nederlandse zijde die door de ondergrens zakte. Vlak voor tijd leidde hij met een slechte kaats de 4-0 in en even later miste hij een penalty. Van Gangelen liet na afloop in de ESPN-studio weten dat hij Memphis - op Kenneth Taylor na - de slechtste speler op het veld vond.

"Memphis heeft bij Barcelona niets gespeeld en krijgt bij Atlético wel wat kansen. Als ik hem zie spelen, dan denk ik: wat is deze man aan het ploeteren", aldus Van Gangelen, die bijval kreeg van Hans Kraay jr. "Ik heb van de laatste vijf wedstrijden die hij gestart is er vier gezien. In die wedstrijden heeft hij wel laten zien dat hij veel verder is dan op het WK. En hij houdt toch Álvaro Morata op de bank."

"Memphis speelt samen met Griezmann en dan zie je wel goede dingen van hem", vervolgde Kraay.  "Loopt hij zichzelf vandaag dan over de kop? Wil hij te belangrijk zijn omdat er niemand is? Als je de kaats ziet waar de goal uit viel…", reageerde Van Gangelen. "Ik weet het niet, Jan Joost. Ik heb niet op dat niveau gespeeld. Ik had gedacht dat hij verder zou zijn na hem vijf keer bij Atlético Madrid te hebben gezien", besloot Kraay.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

ToonBazelmans08
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

En nu lees ik niets meer over het dram,tische oranje en zeker niet meer over Depay...de penalty killer.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen