Italianen zetten groot vraagteken achter toekomst Georginio Wijnaldum

25 maart 2023, 14:49   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het is nog maar de vraag of Georginio Wijnaldum ook volgend seizoen uitkomt voor AS Roma. Er zijn volgens Sportmediaset twijfels in de Italiaanse hoofdstad over een langer verblijf van de 32-jarige middenvelder.

Wijnaldum kwam afgelopen zomer op huurbasis over van Paris Saint-Germain en liep aan het begin van het seizoen een scheenbeenbreuk op, waardoor hij lang aan de kant stond. Anderhalve maand geleden maakte de Oranje-international zijn rentree. Door José Mourinho wordt Wijnaldum inmiddels als basisspeler gebruikt.

Hoewel men in Rome tevreden is over wat Wijnaldum de laatste weken heeft laten zien, is zijn toekomst door vraagtekens omgeven. Roma kan de middenvelder na dit seizoen voor acht miljoen euro plus bonussen definitief overnemen. Daarbovenop komt een jaarsalaris van zeven miljoen euro.

Tiago Pinto, de algemeen directeur van Roma, zou dat wel erg veel geld vinden. Als de voorwaarden voor de definitieve komst van Wijnaldum niet veranderen, is de kans groot dat de Nederlandse middenvelder in de zomer wordt teruggestuurd. Wijnaldum een jaar langer huren wordt genoemd als mogelijke oplossing voor het probleem.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

vleermuis
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

na liverpool is t niet meer geweest wat t was..misschien was t zijn top..en bij oranje heeft hij ook paar keer verloren en geen kans gehad..maarja geen donny van de beek op t middenveld go wijnaldum!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen