Real Madrid thuis niet langs Villarreal

27 augustus 2006, 20:46

Fabio Capello, de nieuwe trainer van Real Madrid, heeft zijn ploeg nog niet op de rails weten te krijgen. De Madrilenen kwamen zondag, tijdens de eerste wedstrijd van het seizoen, in eigen stadion niet verder dan 0-0 tegen Villarreal. Bij Real Madrid stond Ruud van Nistelrooy negentig minuten lang in het veld, maar ook hij kon het verschil niet maken.

Real begon aardig aan het duel met Villarreal, maar naarmate de wedstrijd vorderde ging de ploeg steeds minder goed voetballen. Sterker nog, via de opnieuw ijzersterk spelende Juan Roman Riquelme was Villarreal een enkele keer dicht bij een doelpunt. In de slotfase leek invaller José Mari de sensatie compleet te maken, maar zijn inzet trof net geen doel.

Atletico Madrid, de stadgenoot van Real, won wel. Een vroeg doelpunt van Fernando Torres was voldoende om Racing Santander in eigen stadion te kloppen. Dat was knap, aangezien Atletico één helft lang met een man minder speelde na een rode kaart voor verdediger Seitaridis. 

Een andere opvallende uitslag was de zege van Gimnastic bij Espanyol. De regerend bekerwinnaar werd op eigen veld met 0-1 verrast door de promovendus. Campano maakte vlak na rust het enige doelpunt van de wedstrijd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen