Barcelona in slotfase langs Celta de Vigo

28 augustus 2006, 23:09

FC Barcelona heeft direct een voorsprong te pakken op rivaal Real Madrid. Een dag nadat de Madrilenen in eigen stadion niet verder kwamen dan 0-0 tegen Villarreal, won de ploeg van Frank Rijkaard met 2-3 bij Celta de Vigo. Invaller Eidur Gudjohnsen maakte in de slotfase het winnende doelpunt voor de Catalanen.

Barcelona, dat afgelopen vrijdag het duel om de Europese Supercup dik (0-3) verloor van Sevilla, speelde een uiterst moeizame wedstrijd in Vigo. Nog voor rust kwam de ploeg op achterstand. Baiano reageerde attent toen Barcelona-doelman Valdez een schot van Nené liet glippen, waarna de Braziliaan de 1-0 in de touwen schoot. 

In de tweede helft toonde Barcelona, dat speelde zonder Ronaldinho maar mét Giovanni van Bronckhorst in de basisformatie, karakter. Via Samuel Eto'o en Lionel Messi kwam de ploeg zelfs op 1-2, maar al snel kwam Celta weer langszij. Ditmaal was Gustavo Lopez de doelpuntenmaker. Het duel leek hierna in een gelijkspel te gaan eindigen, maar invaller Gudjohnsen stak hier een stokje voor. De IJslander noteerde in de 88ste minuut zijn eerste officiële doelpunt in Catalaanse dienst, waarmee hij Barcelona behoedde voor puntverlies.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen