Zenden waarschuwt voor kracht PSV

12 september 2006, 12:38

Naast Dirk Kuyt zal ook Boudewijn Zenden vanavond vermoedelijk in de basis staat bij Liverpool in het duel met PSV. De 30-jarige linkspoot brak jaren geleden bij PSV door als snelle linksbuiten, maar is inmiddels omgevormd tot een centrale middenvelder. "Dat bevalt me goed, want ik ben nu meer betrokken bij het spel", zegt hij op de website van zijn club.

"Aan de buitenkant van het veld moet je soms wachten tot de bal een keer jouw kant op komt", weet Zenden. "In het centrum ben je iets actiever met het spel bezig, je kan iets nadrukkelijker je stempel drukken op de wedstrijd." Zenden merkt echter nog altijd duidelijk dat hij van nature een aanvaller is. "Ik heb de neiging om soms iets te ver naar voren te spelen. De manager moet me daarin soms corrigeren. Maargoed, dat is logisch gezien mijn verleden."

"Voor mij zal het in ieder geval een bijzondere wedstrijd worden", gaat Zenden verder. "Ik heb acht fantastische jaren gehad in Eindhoven en de club betekent nog altijd veel voor me. Opvallend genoeg heb ik sinds mijn vertrek nooit meer tegen PSV gespeeld, dus dit wordt voor mij de eerste keer dat ik tegenover mijn oude ploeg sta. Dat zal ongetwijfeld een apart gevoel geven, maar ik kijk er enorm naar uit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen