Timmer: "Ik raak niet zo snel in de war"

18 september 2006, 13:42

Het zijn niet de beste dagen uit de loopbaan van Henk Timmer. Tegen zowel Lokomotiv Sofia als PSV verkeek de sluitpost zich op een vrije trap, met beide keren een doelpunt als gevolg. Toch laat de voormalig doelman van AZ niet gek maken. "Als keeper kan je tien ballen eruit houden, maar als je één foutje maakt ben je de minkukel van de dag", zegt hij tegen FCUpdate.nl

"Tsja, dit is natuurlijk niet leuk", reageert Timmer op zijn fout in Eindhoven. De doelman liet een vrije trap van Jefferson Farfan in één keer in de verre hoek ploffen, waardoor zijn ploeg al binnen tien minuten op achterstand kwam. Een ongelukkig moment, zeker na zijn fout in het duel met Lokomotiv Sofia. Ook tegen de Bulgaren ging een vrije trap, die houdbaar leek, in één keer in het Rotterdamse doel.

Timmer wil vooral vooruitkijken. De doelman vindt dat Feyenoord in Eindhoven, ondanks de nederlaag, een stap in de goede richting heeft gezet. "Het klinkt misschien raar, maar we hebben wel weer wat vertrouwen terug. De tweede helft hebben we laten zien wat we kunnen, we hebben vrij aardig gespeeld. Dat biedt hoop, we hebben laten zien dat we op wilskracht heel ver kunnen komen."

"We hebben als team wat tijd nodig", gaat de reservedoelman van Oranje verder. "Iedereen weet dat we in een moeilijke fase zitten. Het is allemaal niet makkelijk, maar we moeten er met z'n allen keihard voor knokken om hier uit te komen. Ook dit is een manier om als team groot te worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen