Kluivert niet, Afellay wel mee naar Bordeaux

25 september 2006, 15:12

Zonder Patrick Kluivert reist PSV morgen af naar Frankrijk, waar woensdag het Champions League-duel met Bordeaux op het programma spits. De aanvaller, die zaterdag in de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag geblesseerd raakte aan zijn rechterknie, moet voorlopig een aangepast trainingsprogramma volgen. Ibrahim Afellay daarentegen is wél weer fit.

"Hoe lang Kluivert een aangepast programma volgt is niet bekend", aldus een woordvoerder van PSV. "De blessure is niet mysterieus of geheimzinnig. Patrick heeft last van de knie waar hij de afgelopen maanden ook problemen mee had, verder niets. Het is geen nieuwe blessure."

Ibrahim Afellay maakt deel wel uit van de 18-koppige selectie van trainer Ronald Koeman voor het Champions League-duel met Bordeaux. De jonge middenvelder, die afgelopen weekend nog aan de kant bleef in het competitieduel met ADO Den Haag, is voldoende hersteld van een lichte hersenschudding om komende woensdag weer in actie te komen.

De terugkeer van Afellay is een meevaller voor PSV-trainer Koeman, die door de blessures van Phillip Cocu en Jason Culina slecht in zijn middenvelders zit. Ook voorin kent hij de nodige problemen. Patrick Kluivert en Jefferson Farfan zijn niet inzetbaar, waardoor Arouna Kone en Diego Tardelli vermoedelijk het aanvalsduo van de Eindhovense ploeg zullen vormen. Verwacht wordt dan ook dat Koeman in Bordeaux zal afstappen van zijn favoriete systeem met drie aanvaller en slechts twee spitsen de wei in zal sturen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen