Poule A: Barcelona ontsnapt bij Werder Bremen

Ger
27 september 2006, 23:06

Titelhouder Barcelona is tijdens de tweede speelronde in de Champions League ontsnapt aan een nederlaag. De ploeg van trainer Frank Rijkaard kwam woensdagavond bij Werder Bremen met 1-1 goed weg. Invaller Messi bracht in de voorlaatste minuut de Spaanse gelijkmaker op zijn naam.

Barcelona, zonder Giovanni van Bronckhorst, had het puntenverlies in Bremen aan zichzelf te wijten. De Catalaanse ploeg toonde te weinig scherpte en concentratie, vooral in de afronding. Het Duitse doelpunt kwam ook nog eens op naam van Carles Puyol, die onder druk van Tim Borowksi de bal in eigen doel werkte, 1-0. Dankzij supertalent Messi bleef de schade in Bremen beperkt.

In dezelfde groep had Chelsea in Bulgarije weinig moeite met Levski Sofia (1-3). De Londense ploeg was vanaf de eerste minuut veel beter dan Levski, dat eerder al met 0-5 onderuit ging tegen Barcelona. Drogba (lat) en Ballack (paal) waren in de beginfase al dicht bij het openingsdoelpunt. Dankzij de onnavolgbare Drogba nam Chelsea daarna toch soepel afstand. De Ivoriaan nam alle treffers van Chelsea voor zijn rekening.

Chelsea trad in Sofia aan zonder Boulahrouz, Robben en Kalou. Het trio begon op de bank. Robben en Kalou kwamen in de tweede helft nog wel in actie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen