Wesseling mag blijven bij Cambuur Leeuwarden

10 oktober 2006, 16:19

Roy Wesseling blijft voorlopig toch hoofdtrainer van Cambuur Leeuwarden. De positie van de oefenmeester stond de afgelopen weken nadrukkelijk ter discussie, maar inmiddels heeft de clubleiding weer openlijk haar vertrouwen in Wesseling uitgesproken. Tijdens een gesprek tussen Wesseling, de clubleiding en de Raad van Commissarissen is dinsdagmiddag besloten dat de oefenmeester voorlopig mag blijven.

Dat Wesseling mag blijven, is op zijn minst opvallend te noemen. Twee weken geleden dreigde de Friese club nog openlijk met ontslag. Via een persbericht werd naar buiten gebracht dat Wesseling twee weken de tijd had om het elftal terug op de rails te krijgen. Sterker nog, de clubleiding eiste vier punten uit twee duels. Dat lukte niet, Wesseling pakte slechts drie punten, maar blijkbaar is het bestuur toch van mening veranderd.

Wesseling krijgt nu voorlopig de tijd om Cambuur terug naar de middenmoot van de Jupiler League te loodsen. Momenteel staat de club achttiende, met slechts één punt voorsprong op hekkensluiter Helmond Sport.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen