Seedorf niet bezig met spoedige rentree in Oranje

Ger
20 oktober 2006, 11:25

Clarence Seedorf blijkt minder rekening te houden met een rentree in het Nederlands elftal dan gedacht. De middenvelder van AC Milan leek eerder deze week nog duidelijk te zinspelen op een spoedige terugkeer in het keurkorps van Marco van Basten.

"Ik heb het boek Oranje nooit gesloten. Over een paar weken weten we meer", zei Seedorf zondag met een geheimzinnige grijns voor de camera's van de NOS. Die uitspraken deden vermoeden dat de oud-Ajacied voor een terugkeer bij Oranje stond. Seedorf werd onder Van Basten nog nooit opgeroepen voor het Nederlands elftal. Tijdens het EK van 2004 in Portugal behoorde hij voor het laatst tot de Oranje-selectie, die destijds nog onder leiding stond van Dick Advocaat.

Seedorf stelt in het AD dat zijn uitspraken verkeerd zijn uitgelegd. "Dit was mijn bedoeling helemaal niet. Jullie zijn in Nederland tien stappen vooruit gegaan wat mij en Oranje betreft. Het enige wat ik heb gezegd op een vraag, is dat ik altijd beschikbaar ben geweest voor Van Basten en dat nog steeds ben. In het Nederlands elftal zijn ingrijpende dingen gebeurd de afgelopen weken en ik vind niet dat ik er op dit moment te veel op moet ingaan.''

Niettemin onderstreept Seedorf dat zijn antwoorden in het bewuste interview oprecht waren. "Het was wat ik op dat moment dacht en voelde en wat ik eigenlijk al twee jaar lang hoop. Dat had niets te maken met Van Basten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen