Van der Gun twee tot drie maanden aan de kant

13 december 2006, 10:55

Cedric van der Gun heeft goed nieuws te horen gekregen. Na onderzoek in het ziekenhuis is gebleken dat de kruisband van zijn rechterknie niet zodanig beschadigd, dat een operatie noodzakelijk is. Twee tot drie maanden rust zou voldoende moeten zijn om de knie weer helemaal te laten herstellen.

Hoewel de aanvaller dus de komende maanden uit de roulatie is, zal heel Utrecht opgelucht ademhalen. Gevreesd werd namelijk dat de kruisband van Van der Gun afgescheurd zou zijn en in dat geval zou hij zes tot negen maanden moeten revalideren. Om er voor te zorgen dat zijn knie stabiel blijft, zal Van der Gun de komende periode een knieband dragen. "Het is beter dat we deze weg in kunnen slaan in plaats van direct operatief ingrijpen", aldus de opgeluchte clubarts Frank van Hellemondt op de officiële website van de Domstedelingen.

Van der Gun liep zijn knieblessure afgelopen donderdag op, tijdens een training. Zijn gedachten gingen hierbij direct terug naar vorig seizoen, toen hij door eenzelfde blessure vrijwel een heel seizoen buitenspel stond.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen