Looyen: "PSV belde te laat"

1 februari 2007, 14:57   Bijgewerkt: 1 februari 2007, 15:08

Als PSV zich al een paar dagen geleden bij NEC gemeld had, was Romano Denneboom nu PSV'er geweest. Dat zegt Leen Looyen, de technisch directeur van NEC. "Het was nu te laat om nog een nieuwe spits te vinden", zegt hij. Onder meer Matthew Amoah en Ellery Cairo waren in beeld om Denneboom te vervangen, maar beide spelers bleken op korte termijn niet haalbaar. 

"Als PSV me drie dagen eerder belt met de mededeling dat ze in Romano een alternatief zien voor Luque, kan ik actie ondernemen om hem te vervangen", legt Looyen uit tegenover Omroep Gelderland. "Ik zeg je dat Romano in dat geval nu voor PSV gespeeld had. In deze situatie konden we echter niet akkoord gaan."

Alle vier de potentiële opvolgers van Denneboom bleken onhaalbaar, vertelt Looyen. "Van Beukering mocht van Han Berger niet per direct weg, terwijl we met Feyenoord geen akkoord konden sluiten over Slory. Cairo was gisteravond aan het voetballen met Hertha BSC, waardoor hij onbereikbaar was."

"Ik vind het allemaal heel vervelend voor Romano, maar ik behartig de belangen van NEC. Dat heb ik hem vandaag ook uitgelegd. Ik snap echter dat hij teleurgesteld is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen