AZ heeft nog geen bod gehad op Vlaar

11 november 2005, 15:50

De situatie rond Ron Vlaar blijft de gemoederen bezighouden. De jonge international staat in de belangstelling van Ajax, maar ook andere clubs zouden op de loer liggen om de verdediger over te nemen van AZ. Om duidelijkheid te verschaffen over de huidige situatie rondom Vlaar, heeft AZ vrijdagmiddag een persverklaring de deur uit gedaan. In deze verklaring benadrukt de Alkmaarse club dat geen enkele ploeg zich nog gemeld heeft voor de jonge verdediger.

"De afgelopen dagen zijn er in de pers verschillende verhalen over de situatie rond Ron Vlaar verschenen. Om duidelijkheid te scheppen, wil AZ nogmaals benadrukken dat geen enkele speler van de huidige selectie AZ hoeft te verlaten", schrijft de clubleiding op de website van AZ.

"Mochten er clubs zijn die interesse hebben voor een speler, dan wordt de normale procedure gevolgd die altijd van toepassing is. Een club meldt zich voor een speler en vervolgens wordt er door de geïnteresseerde club eventueel een bod uitgebracht. Mocht het bod bespreekbaar zijn voor AZ dan volgt een gesprek. Op dit moment is AZ met geen enkele club in onderhandeling over een eventuele verkoop van Ron Vlaar of welke andere AZ-speler dan ook", aldus de persverklaring.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen