'Transfer Hofland binnen enkele dagen afgerond'

23 juni 2007, 11:02

"Als er één schaap over de dam is, volgen er meer", zei Peter Bosz vrijdag tijdens de presentatie van Tim de Cler als eerste grote aanwinst voor volgend seizoen. De directeur bedoelde hiermee dat hij hoopt dat er nu nog meer grote spelers naar de Kuip komen, en hij krijgt mogelijk zijn zin. Het lijkt er immers op dat Feyenoord binnen enkele dagen Kevin Hofland kan presenteren als nieuwe aanwinst.

Volgens de Wollfsburger Allgemeine hoopt men in het kamp-Hofland dat de transfer voor woensdag, wanneer de eerste training van VfL Wolfsburg voor het nieuwe seizoen op het programma staat, afgerond kan worden. "We zijn druk bezig om er voor te zorgen dat alles op dat moment geregeld is", zegt Hoflands zaakwaarnemer Rob Jansen. Naar verluidt wil Wolfsburg ongeveer vier miljoen euro voor de verdediger, die in de Kuip een contract voor vier jaar kan tekenen.

Als Hofland komt, dan lijkt hij centraal achterin bij de Rotterdammers een duo te moeten vormen met Ron Vlaar. Andre Bahia verdwijnt dan naar de reservebank.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen