Real Madrid ondanks hoogste bod outsider in race om Chivu

Koen Freriks
1 juli 2007, 10:23   Bijgewerkt: 1 juli 2007, 11:00

Real Madrid heeft Barcelona en Inter Milan ovetroffen met een bod van zestien miljoen euro op Roma-speler Christian Chivu. Toch heeft De Koninklijke weinig kans de Roemeense verdediger binnen te halen. Roma geeft Barça, met wie het een goede band heeft, voorlopig een voorkeursbehandeling.

Barcelona zou momenteel een som van veertien miljoen euro aanbieden aan de Italianen, plus Ludovic Giuly. Roma gaf eerder al aan dat de Catalanen als enige club alvast mochten gaan praten met Chivu. Dit niet alleen vanwege het goede bod, maar ook door de goede relatie tussen beide clubs. 

"Omdat Barcelona zich niet terugtrekt uit de onderhandelingen, gaan we niet in onderhandeling met Real Madrid", zo zei Daniele Pradé, sportief directeur van Roma. "Het is een kwestie van morele beschaafdheid voor ons."

De rol van Inter Milan in de race om de voormalig Ajacied blijft onduidelijk. Momenteel lijkt de landskampioen minder concreet in haar handelen als Barcelona. Chivu maakt waarschijnlijk aanstaande maandag een beslissing over de club waar hij wil gaan spelen.

Bron: Goal.com

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen