Ono niet op tijd fit voor topper tegen PSV

9 december 2005, 15:45

Feyenoord-trainer Erwin Koeman kan zondag tegen PSV geen beroep doen op de Shinji Ono. De Japanner deed vrijdag wel een groot gedeelte van de training mee, maar is nog niet voldoende hersteld om tegen de Eindhovenaren te spelen. Ondanks de afwezigheid van de Japanner is Koeman vol goede moed. "Met dit materiaal moeten we van PSV kunnen winnen", zegt de oefenmeester.

Ono brak afgelopen zomer zijn middenvoetsbeentje. Die breuk herstelde volledig, maar de Japanner kreeg steeds meer last van een schroef die in zijn voet was geplaatst om de breuk te helen. Daarop werd Ono in oktober geopereerd. "De wond is nog niet helemaal dichtgegroeid", vertelde Koeman, die de speler inmiddels drie maanden mist. "Ik hoop dat hij over uiterlijk anderhalve week fit is." 

Koeman kan daarnaast niet beschikken over Romeo Castelen en enkele langdurig geblesseerden zoals Tim Vincken en Alfred Schreuder. Toch meent Koeman dat Feyenoord een goede kans heeft om PSV de tweede nederlaag van het seizoen toe te brengen. "Met dit materiaal moeten we van PSV kunnen winnen. We willen die eerste plek op de ranglijst veroveren." 

Daarnaast vormt de ontmoeting met de Brabantse koploper ook een aardige graadmeter. Koeman is tot nu toe tevreden over de prestaties van zijn manschappen, maar toch geeft de coach aan dat hij niet goed weet waar Feyenoord staat. "We doen 't niet onaardig. Maar de vraag of we dit ook kunnen volhouden, kan ik niet voor 100 procent beantwoorden. Daarom ben ik erg benieuwd naar zondag."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen