Hofs en Bruins trainen mee, maar vraagtekens blijven

22 september 2007, 14:34

Het is nog altijd niet zeker met welke elf spelers Feyenoord zondag aan zal treden tegen PSV. Luigi Bruins en Nick Hofs trainden zaterdag mee, maar coach Bert van Marwijk weet nog niet of hij beide spelers op zal stellen tegen de landskampioen.

Verwacht wordt dat Van Marwijk slechts één van beide twijfelgevallen in de basis zal zetten. Of dit Bruins of Hofs zal zijn, is echter nog volstrekt onduidelijk. Zeker lijkt wel dat Danny Buijs in het elftal zal komen, als Hofs of Bruins wegvalt.

De positie van Ron Vlaar, centraal in de defensie, wordt in principe overgenomen door André Bahia. Een andere centrumverdediger, Serginho Greene, zit voor het eerst sinds ruim een half jaar weer bij de selectie. "Eigenlijk zou hij eerst nog wedstrijdritme op moeten doen bij Jong Feyenoord, maar nood breekt wetten in dit geval", zegt Van Marwijk, verwijzend naar de personele problemen in zijn team.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Timmer; Lucius, Hofland, Bahia, De Cler; Sahin, De Guzman, Van Bronckhorst; Buijs, Makaay en Bruins

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen