Kuyt: "Babel kan sensatie worden hier"

Koen Freriks
2 december 2007, 10:01   Bijgewerkt: 2 december 2007, 10:12

Dirk Kuyt is er van overtuigd dat Ryan Babel gaat slagen in Engeland. De achttien miljoen kostende aanvaller van Liverpool krijgt een steuntje in de rug van zijn teamgenoot, die in hem een toekomstige sensatie ziet. De bekritiseerde Babel moet alleen wel de tijd krijgen zich naar het gevraagde niveau te werken, vindt Kuyt.

In Engelse media doemen de laatste tijd negatieve berichten op over Babel, die zijn geld niet waard zou zijn. Kuyt vindt die conclusie veel te voorbarig. "Ik denk dat Ryan een sensatie kan worden in de Premier League", aldus de voormalig Feyenoorder tegenover Liverpoolfc.TV. "Hij heeft heel veel talent en kwaliteit, soms vind ik dat mensen te snel vergeten hoe jong hij eigenlijk is (20 jaar, red.)."

"De Premier League is een van de beste competities in de wereld en is daarnaast ook fysiek erg zwaar, dus is het logisch dat Ryan meer tijd nodig heeft om zijn beste spel te kunnen laten zien. Maar in elke training wordt hij al beter en sterker. Dat is natuurlijk een ander niveau, maar ik weet zeker dat hij dat niveau straks ook in wedstrijden gaat halen", aldus de 25-jarige aanvaller over zijn collega-spits.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen