Gomes: "Ik teken niet meer bij PSV"

Ger
5 december 2007, 11:14   Bijgewerkt: 5 december 2007, 11:36

Heurelho Gomes is teleurgesteld over de handelswijze van PSV. Voor de doelman lag een contract tot medio 2013 klaar, maar directeur Jan Reker trok het aanbod in. De Braziliaan peinst er nu niet meer over om zich langer aan de Eindhovenaren te verbinden.

"Het gaat niet meer zo goed als in de vorige jaren", zegt de 26-jarige Gomes in VI. "Dat heeft te maken met de manier waarop de organisatie de laatste tijd te werk gaat. Toen de club mij vroeg of ik me happy voelde, heb ik laten weten dat ik graag door wilde gaan met de samenwerking. Daarop hebben ze voorgesteld mijn contract open te breken en te verlengen. Het toekomstplaatje zat al in mijn hoofd. Tot 2013 zou ik bij PSV blijven, daarna zouden we terugkeren naar Brazilië."

"Nadat el presidente Jan Reker ons in september had toegezegd dat het in orde zou komen, passeerde één maand en daarna nóg één", gaat Gomes verder. "Ze zijn de afspraak niet nagekomen. Ze hebben vervolgens weer een vergadering belegd om alsnog het contract te regelen. Maar daar ben ik niet meer blij mee. Ik teken niet. Dat heeft niks te maken met geld. Ik ben mijn vertrouwen in de clubleiding kwijtgeraakt. Het goede gevoel is weg. Ik heb altijd mijn volste vertrouwen aan de club gegeven, ik wilde op dezelfde manier worden terugbetaald. Dat is niet gebeurd."

Naast de contractperikelen is de sluitpost ook niet te spreken over hoe club is omgegaan met het vertrek van trainer Ronald Koeman. "Ik ben niet blij met de warrige situatie. Opeens is de trainer weg, dan krijgen we een nieuwe voor slechts een paar weken en dan komt er in januari wéér een nieuwe trainer. Ook die staat maar een paar maanden voor de groep. Dat is geen goede zaak."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen