Been hekelt 'naïeve en hautaine' NEC'ers

27 december 2007, 08:30

Het is crisis bij NEC. De ploeg leek woensdag eindelijk weer eens een wedstrijd te gaan winnen, maar gaf in eigen huis tegen VVV Venlo een 2-0 voorsprong uit handen (2-2). En dus blijft voor NEC de rode streep angstig dichtbij.

"Of ik me in de steek gelaten voel door mijn spelers? Dat is zo'n groot woord. Er gaat geen speler het veld op om een wedstrijd te laten lopen. Echt niet. Maar we voetballen soms zó naïef. Komen we 2-0 voor en dan denken sommige spelers op hautaine wijze dat het duel wel even wordt uitgespeeld. Niet dus", zegt coach Mario Been.

"Sommige jongens moeten eens goed in de spiegel kijken. Ze willen graag betaald voetbal spelen, maar ze missen bepaalde aspecten om daarin te slagen."

"Het wordt een zeer moeilijk jaar, ja. Wat ik mezelf hierin verwijt? Ik heb geen idee, ik weet niet wat ik mezelf verwijten kan. Als we meer dan twee doelpunten maken tegen VVV, en de kansen waren er legio, is er niets aan de hand. Aan de andere kant, misschien ben ik wel niet in staat om de jongens ervan te doordringen waar het in het voetbal om gaat. Maar misschien begrijpen ze ook gewoon niet wat ik zeg."

Bron: AD

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen