Luque: "Onrechtvaardig om mij te passeren"

15 februari 2008, 10:59   Bijgewerkt: 15 februari 2008, 11:12

Albert Luque hoopte bij Ajax zijn loopbaan nieuw leven in te kunnen blazen, maar voorlopig komt de Spanjaard in Amsterdam niet verder dan een rol als reserve. En dat is vreemd, zegt hij in een interview met de GPD. "Ik denk dat de coach geen argument heeft om mij zo lang niet te laten spelen", moppert de 29-jarige aanvaller.

Luque stond in de eerste maanden van dit seizoen nog regelmatig in de basis. "Ik speelde goed, ik scoorde en we wonnen. Maar sinds de eerste keer dat het team met mij als basisspeler verloor, ben ik alleen nog wisselspeler geweest", verwijst Luque naar de 1-3 thuisnederlaag tegen NAC Breda van begin december.

"Ik heb bij Deportivo La Coruña Champions Leaguewedstrijden gespeeld als linksbuiten, ik heb bij het Spaanse nationale team een WK gespeeld achter de spits en ik kan ook als rechtsbuiten of centrumspits uit de voeten. Ik geloof dat ik deze ploeg met heel veel dingen kan helpen", vervolgt hij.

Luque weigert zich overigens neer te leggen bij zijn rol als reserve. "Ik probeer elke mogelijkheid aan te grijpen om terug te keren in het elftal. Ik vecht terug en wil geen problemen in de ploeg, want ik ben niet iemand die problemen veroorzaakt. Ik heb een schoon geweten. En ik heb een contract tot 2010."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen