"Bayern in de kwartfinale? Laat maar komen"

14 maart 2008, 08:18   Bijgewerkt: 14 maart 2008, 14:40

Bayer Leverkusen, Bayern München, Getafe, Fiorentina, Zenit Sint-Petersburg, Glasgow Rangers en Sporting Lissabon: dat zijn ze zeven mogelijke tegenstanders van PSV in de kwartfinale van de UEFA Cup. Vanmiddag wordt tijdens de loting in Zwitserland duidelijk tegenover welke ploeg de Eindhovenaren komen te staan.

Wie het ook wordt, verdediger Jan Kromkamp van PSV vindt het allemaal prima. "Het maakt me echt niet uit, het zijn allemaal lastige tegenstanders", zegt hij. 

Op papier is Bayern München met afstand de sterkste ploeg bij de laatste acht van het toernooi. Toch zou Kromkamp het ook prima vinden, als de Zuid-Duitsers als tegenstander uit de koker rollen. "Laat maar komen. Als je de UEFA Cup wil winnen zal je toch van iedereen moeten winnen, ook van Bayern. En of dat nou in de kwartfinale of de finale is, maakt mij niet uit", zegt de rechtsback, die in 2005 met AZ al eens de halve finale van de UEFA Cup haalde. Toen werden de Alkmaarders in extremis uitgeschakeld door Sporting Lissabon. Vindt de rechtsback het geen tijd voor revanche tegen de Portugezen? "Oh, daar ben ik niet mee bezig, hoor. Het gevoel dat ik tegen hen wat goed te maken heb, leeft niet zo bij mij. Dus zoals gezegd, het maakt me echt niet uit tegen wie we loten", zegt hij tegen FCUpdate.nl.

De loting voor de kwartfinale van de UEFA Cup is vrijdag om 14.00 uur. Een uur daarvoor vindt de loting voor de kwartfinale van de Champions League plaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen