Struring is Vreven helemaal zat

Ger
21 januari 2006, 16:31

Vitesse-trainer Edward Sturing wil Stijn Vreven definitief niet meer bij zijn selectie hebben. De Belgische verdediger werd onlangs naar het tweede elftal verbannen nadat hij zich in de media kritisch uitliet over zijn medespelers en de clubleiding.

Sturing heeft het helemaal gehad met de Belg. "Ik wil hem er niet meer bij hebben, wat de uitkomst ook is", zijn de harde woorden van Sturing. "Zijn uitlatingen kunnen niet door de beugel en daarvoor is hij gestraft. Als hij zich daarna, zoals Hersi, gewoon aan de regels had gehouden, was hij nu terug geweest. Het liefst had ik iedereen bij elkaar gehouden, maar hij heeft opnieuw zijn verhaal gedaan."

De trainer hoopt dat een andere club Vreven wil overnemen. In dat geval kan Vitesse mogelijk nog voor het sluiten van de huidige transferperiode een vervanger aantrekken. "Dat zou heel mooi zijn, maar het is niet zeker of dat kan", aldus Sturing.

Ondanks de uitspraken van Sturing wil Vreven weer aan de slag bij Vitesse. Via een arbitragezaak wil hij zijn plek in het eerste elftal terug zien te krijgen. "Ik kan niet verliezen, ik heb recht op arbeid", laat de verdediger vol vertrouwen weten. "Zo gauw de arbitragezaak is afgelopen train ik weer met de A-kern. En als er geen club opdaagt die ik helemaal zie zitten, dien ik mijn contract uit bij Vitesse."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen