Ajax haalt Blind als opvolger voor Van Geel

Ger
6 mei 2008, 16:56   Bijgewerkt: 6 mei 2008, 17:50

Danny Blind is de opvolger van Martin van Geel bij Ajax. De oud-speler van de Amsterdamse club heeft bij Sparta nog een driejarig contract als technisch directeur. Na een jaar neemt hij echter afscheid van de Kasteelbewoners.

Blind moest in mei 2006 nog vertrekken als trainer van Ajax. Ditmaal keert hij terug als technisch directeur. Die positie is vacant nadat Van Geel eind april besloot te vertrekken. Hij zag voor zichzelf geen toekomst meer in het nieuwe bestuurlijke model voor technische zaken bij Ajax. Blind was in het verleden naast speler en hoofdcoach ook jeugdtrainer en hoofd opleidingen bij Ajax.

"Er zijn twee clubs in mijn leven die een belangrijke rol hebben gespeeld, Ajax en Sparta. Toen ik een contract als technisch directeur tekende bij Sparta Rotterdam voor de duur van vier jaar was dat in de vaste overtuiging om dat contract ook uit te dienen. Toch hebben wij in het contract voorwaarden opgenomen die het mogelijk maken om naar Ajax te gaan wanneer die situatie zich zou aandienen. Ik heb de afgelopen periode met bijzonder veel plezier bij Sparta gewerkt, maar deze aanbieding van Ajax kan ik simpelweg niet laten lopen", verklaart Blind zijn overstap.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen