Vreven tot medio 2007 naar Cyprus

31 januari 2006, 10:39

De transfer van Stijn Vreven naar het Cypriotische Omonia Nicosia is definitief rond. De 32-jarige Belg, die uit de gratie was geraakt bij Vitesse-trainer Edward Sturing, heeft een contract voor anderhalf jaar getekend bij de ambitieuze eilandbewoners.

Vreven speelde tot medio januari bij Vitesse, maar werd toen met onmiddellijke ingang uit de selectie van training Sturing gezet. De Arnhemse club zei hem dat hij naar een andere werkgever mocht uitkijken. Aanleiding was kritiek van de verdediger op zijn medespelers, hij verweet ze gebrek aan passie in hun spel. Vreven dreigde een arbitragezaak aan te spannen om een terugkeer in de selectie af te dwingen, maar daarna ziet hij nu af

De 32-jarige Vreven brak in Nederland door als speler van FC Utrecht. Na een succesvolle periode in de Domstad vertrok hij naar Kaiserslautern, maar daar kwam hij amper aan spelen toe. Sinds 2004 speelt Vreven bij Vitesse, maar ook aan dat avontuur is nu een einde gekomen. Voor zijn periode bij FC Utrecht speelde Vreven ook nog voor KV Mechelen en AA Gent.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen