Feyenoord heeft beet: Rotterdammers presenteren opvolger van Head of Academy Rini Coolen

29 april 2024, 13:37
Foto: © Imago

Zeb Jacobs wordt het nieuwe Head of Academy van Feyenoord, bevestigen de Rotterdammers via de officiële kanalen. De Belg komt over van Rangers FC en volgt de vertrekkende Rini Coolen op.

Vorige week kwam al naar buiten dat Feyenoord dicht bij een overeenkomst met Jacobs was. Inmiddels hebben de Rotterdammers de komst van de Belg wereldkundig gemaakt, waarmee onder meer Manchester City werd afgetroefd. Op Varkenoord tekent Jacobs een contract tot de zomer van 2027.

Artikel gaat verder onder video

“Na een zorgvuldige selectieprocedure hebben we met Zeb een uitstekende opvolger van Rini Coolen in huis gehaald”, geeft recruitment & development manager van Feyenoord Jelle Goes aan. Jacobs heeft in korte tijd een goede reputatie opgebouwd en veel ervaring opgedaan bij de jeugdopleidingen van diverse aansprekende clubs. Met zijn achtergrond en visie denken we dat hij goed zal passen binnen Feyenoord Academy, zodat we voort kunnen bouwen op de al succesvol ingeslagen weg.”

Jacobs is zelf erg blij dat de overstap is afgerond. “Als een grote club als Feyenoord zich voor je meldt, dan is dat niet alleen een compliment maar ook een prachtige kans. Feyenoord Academy is een jeugdopleiding met een uitstekende staat van dienst en prachtige faciliteiten. Aan mij de eervolle taak om samen met alle coaches en overige staf Varkenoord, dat al vele grote talenten voort heeft gebracht, naar het volgende niveau te brengen en zo de verbindingsschakel naar en levensader van Feyenoord 1 te zijn. Een mooie uitdaging, waar ik heel veel zin in heb”, besluit hij.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Lutsharel Geertruida pakt de microfoon en kijkt plots bezorgd naar het publiek

"Hey, hallo, hallo", roept de aanvoerder van Feyenoord plots tijdens de huldiging na de bekerwinst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen