'Dick Schreuder belangrijkste kandidaat om Slot op te volgen bij Feyenoord'

29 april 2024, 13:13   Bijgewerkt: 29 april 2024, 13:35
Foto: © Imago

Dick Schreuder is momenteel de belangrijkste kandidaat om Arne Slot met ingang van volgend seizoen op te volgen bij Feyenoord. Dat schrijft het Spaanse Marca maandagmiddag althans. Schreuder loodste PEC Zwolle vorig jaar nog naar de Eredivisie en staat sinds afgelopen zomer onder contract bij Castellón, dat bovenaan staat in de Primera Federación 2, het derde niveau van Spanje.

Het is niet meer de vraag óf, maar wanneer Feyenoord en Liverpool de overstap van Slot naar Engeland wereldkundig maken. De clubs bereikten al een mondeling akkoord en het is nu dus wachten op het moment dat alle handtekeningen zijn gezet. Feyenoord moet dus op zoek naar een opvolger van Slot, die de club in 2022 naar de finale van de UEFA Conference League loodste en vorig jaar landskampioen maakte. Verschillende namen passeerden al de revue. Zo wist Johan Derksen te melden dat Marino Pusic bovenaan het Rotterdamse lijstje staat. Maar volgens Marca is Schreuder op dit moment dus de belangrijkste kandidaat om Slot op te volgen.

Artikel gaat verder onder video

Schreuder, het broertje van voormalig Ajax-trainer Alfred Schreuder, degradeerde in 2022 met PEC Zwolle naar de Keuken Kampioen Divisie, maar bracht de club binnen een jaar terug naar het hoogste niveau. De oefenmeester bekroonde zijn werk in Overijssel met een overgang naar Spanje, waar hij aan de slag ging bij CD Castellón. De prestaties van Schreuder in Spanje zijn niet ‘onopgemerkt’ gebleven, schrijft Marca. Schreuder is met Castellón hard op weg naar de Segunda División. De club bezet momenteel de eerste plaats en met nog slechts vier wedstrijden te gaan is de voorsprong op nummer twee Córdoba acht punten.

Het is de vraag of Castellón met Schreuder actief zal zijn op het tweede niveau, want volgens Marca is hij dus de ‘verrassende’ nummer één-kandidaat om met ingang van volgend seizoen op de bank te zitten in De Kuip. Het Spaanse medium meldt niet of Feyenoord zich al bij Schreuder heeft gemeld. De 52-jarige trainer was in het verleden als assistent ook actief bij Barnet (Verenigd Koninkrijk), Philadelphia (Verenigde Staten), TSG Hoffenheim én Vitesse. Kenneth Perez ziet in Schreuder een geschikte kandidaat om Slot op te volgen bij Feyenoord. Zeker. Ik vind hem een goede trainer voor de top drie, vertelde de Deen zondagavond in Dit was het Weekend op ESPN.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Kandidaat dient zich aan bij Feyenoord: 'Het zou een mooie bekroning zijn op mijn werk'

Het contract van Pascal Bosschaart bij Feyenoord loopt nog een jaar door en hij zou graag een functie krijgen in de technische staf van de Rotterdammers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Rudolf21
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Zal moeten blijken of het echt wat wordt maar aan de andere kant denken de Liverpool fans hetzelfde over Arne Slot. Wat wel een feit is dat Feyenoord en zijn beleid laatste jaren ons niet in de steek heeft gelaten. Feyenoord acteert als een grote topclub en zal zeker met een goede trainer gaan komen.

zwartekat
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

grote Topclub , laat me niet lachen hahaha

Storm
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Mij ook niet.

Rudolf21
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Feyenoord is de slapende reus die al langzaam ontwaakt is. En Ajax in ieder geval al lang en breed voorbij gestreefd is, dat had je niet gedacht hè paar jaar geleden..

KROTJE
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Rudolf21, Ja je haalt steeds Ajax er bij dus: "Feyenoord acteert als een grote topclub en zal zeker met een goede trainer gaan komen." Daarom wordt de nieuwe trainer van Feyenoord: Frank de Boer kan hij zijn schoonzoon Calvin beter leren voetballen. Reageer

Dexi
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Eens in de zoveel tijd zit alles mee en nu weer met beiden benen op de grond ,wordt weer vissen in dezelfde lege vijver

Rudolf21
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Feyenoord heeft altijd al met beide benen op de grond gestaan.

Kevin Hommeles
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Haha, dit maakt mijn dag wederom goed.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Eens in de zoveel tijd zit alles tegen en koop je voor 110 miljoen aan poep en 2 jaren helemaal niks gewonnen misschien niet eens europa in en nu weer met beiden benen op de grond . Vissen in de vijver waar Feijenoord afgelopen jaren in viste alleen dan met succes.

Dexi
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

3 x landskampioen geworden in 25 jaar tijd ( 1999-2017-2023 ) en al die tijd heb je maar 2 tegenstanders om mee te strijden ,is eens in de zoveel tijd zit het mee.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

En nu krijgt Feijenoord ook champions league geld en als het zo blijft doorgaan dan gaan we zien . Wie wat koopt en wat wint. Niet leuk he als je je niet achter champions league gelden kan verbergen de arrogantie is veranderd naar bitterheid.

Storm
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Bij jullie is de Calimero-losersmentaliteit veranderd in arrogantie omdat je in 20 jaar 2 landstitels haalt. Poeh poeh zeg. Schei toch uit. Opeens denken ze dat ze wat voorstellen. Ik lees hier al een tijd mee en 80% van jullie reacties zijn gezwets over andere clubs. De zieligheid zit zó diep dat het niet meer ophoudt. En nu zit je te blehren over Ajax die 2 jaar niks gewonnen hebben. Heb het eens over AL die jaren dat jullie nul komma nul gepresteerd hebben. Daar heb je niks over te melden pipo.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Losersmentaliteit zit in je hoofd want ik ken geen Feijenoorder die dat wel heeft overigens is dit een Feijenoord artikel en je maatje begon interessant te doen hier . Het gaat heel goed en de angst zit er goed in zo te zien . Opeens denken we dat we wat voorstellen Feijenoord stelt altijd wat voor. briesje

Storm
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Ik heb hier geen maatjes, pipo. Doei.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

doei briesje

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Al dat gespeculeer is leuk . Ik wacht het wel af wie het wordt . Slot is niet de enige goeie trainer . Volgens mij was er deze week overleg dus dit gerucht lijkt mij wat voorbarig

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Feyenoord moet er natuurlijk niet op achteruit gaan qua trainer maar juist een nog betere dan Arne Slot halen. Schreuder lijkt mij te licht voor deze uitdaging. Marino Pusic zou het op zijn minst moeten kunnen evenaren en die mooie afkoopsom voor Arne, zou toch voldoende moeten zijn om hem bij Shaktar los te weken.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen