Lang wil één ding niet doen tijdens de huldiging: ‘Liever niet, ik ben geen Pipo de Clown’

6 mei 2024, 18:26
Foto: © ESPN

Noa Lang is niet van plan om op te treden tijdens de huldiging van PSV. De aanvaller geniet enorm van het spektakel, maar wil liever het zingen van liedjes aan anderen over te laten.

“Ik heb er veel verhalen over gehoord, maar dat het zó gruwelijk is, had ik oprecht niet verwacht”, antwoordt Lang aan ESPN wanneer hem wordt gevraagd wat hij van de tocht op de platte kar vindt. “Kijk even om je heen, je ziet gewoon één grote mensenmassa in elke straat van de stad. Ik kan dit niet eens uitleggen.”

Artikel gaat verder onder video

Lang maakt naast zijn baan als profvoetballer ook graag muziek. Toch denkt hij niet dat hij gaat optreden tijdens de huldiging. “Ik weet niet wat ze gaan doen. Liever treed ik niet op, want ik ben geen Pipo de Clown. Ik heb me er niet op voorbereid, maar ik ben altijd aan.”

“Ik zou liegen wanneer ik zeg dat het een mentaal makkelijk seizoen was”, blikt Lang terug op het afgelopen seizoen. “Maar het gaat niet alleen om mij, het gaat om heel de club. We zijn kampioen. Ik weet zeker dat ik volgend jaar gewoon topfit ben en iedereen kapot maak met heel het team. Dan staan we hier gewoon weer!”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 PSV deelt 135 minuten voor kampioenswedstrijd heel opmerkelijk appgesprek met Noa Lang

Noa Lang kwam dit seizoen weliswaar weinig in actie voor PSV, maar de club was hem op de dag van de kampioenswedstrijd zeker niet vergeten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Kemi English
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Ik ben geen Pipo de Clown,,, waarom gedraag je je dan wel altijd als een 🤡? Clownesk stripfiguur...

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen