Verweij tipt Ajax voor trainersvacature: ‘Hij zou een gigantisch goede kandidaat zijn’

26 april 2024, 19:38
Foto: © De Telegraaf

Volgens Mike Verweij is Marcel Keizer een goede opvolger van John van ’t Schip bij Ajax. De journalist van De Telegraaf geeft aan dat de voetbalvisie van Keizer hetzelfde is als die van Arne Slot.

“Arne Slot heeft zijn voetbalvisie ontwikkeld met Sipke Hulshoff en Marcel Keizer”, begint Verweij in de podcast Kick-off van De Telegraaf. “Keizer is natuurlijk in 2017 na Peter Bosz bij Ajax gekomen en werd in de voorbereiding geconfronteerd met het leed rondom Abdelhak Nouri. Vervolgens is hij naar Sporting Lissabon gegaan, waar hij het goed heeft gedaan door de beker te winnen. Toen is hij naar het Midden-Oosten gegaan en daar wordt hij volgens mij elk jaar kampioen.”

Artikel gaat verder onder video

Verweij is van mening dat Keizer nooit een eerlijke kans heeft gekregen. “Dat is doodzonde. Hij kreeg ook niet de rugdekking van Marc Overmars die Erik ten Hag later wel kreeg. Dat komt doordat Overmars Ten Hag wilde, maar Van der Sar en Bergkamp wilden Keizer doorschuiven van Jong Ajax naar het eerste toe.”

De journalist denkt dat Ajax er niet verkeerd aan zou doen om Keizer te benaderen voor de trainersvacature. “Ze hebben natuurlijk een shortlist”, gaat Verweij verder. “Ik denk als ze uiteindelijk naast iedereen grijpen, dat Marcel Keizer ook een gigantisch goede kandidaat voor Ajax is.”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Wild gerucht in Engeland: 'Kroes keert terug bij Ajax en stelt deze trainer aan'

In Engeland duikt een opvallend gerucht op over een mogelijke terugkeer van Alex Kroes bij Ajax. De kans daarop zou bijzonder groot zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Laurens1
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Keizer heeft voldoende ruggengraat om nee te zeggen. Vanuit zijn positie niet onverstandig.

CG
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zo is dat !!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen