Feyenoord-aanwinst geeft eerlijk toe: 'Misschien heb ik het een beetje onderschat...'

12 mei 2024, 17:21
Foto: © Imago

Thomas van den Belt geeft na de wedstrijd tussen NEC en Feyenoord toe dat hij de stap van PEC Zwolle, op dat moment nog actief in de Keuken Kampioen Divisie, naar Feyenoord een beetje onderschat heeft. De middenvelder mocht zondag in de basis beginnen tegen de Nijmegenaren en blikte na afloop met ESPN terug op zijn eerste seizoen als speler van Feyenoord.

Dat Van den Belt in de basis mocht beginnen tegen de subtopper uit de Eredivisie, kwam voor hem niet als een grote verrassing: "Timber raakt natuurlijk geblesseerd, hij had wat last en ging er geblesseerd af, dan weet je dat het kan gebeuren", zegt Van den Belt. De middenvelder kwam afgelopen zomer over van PEC Zwolle, maar heeft in De Kuip weinig gespeeld. Een belangrijke oorzaak daarvan, denkt Van den Belt te weten: "Je hoopt altijd op meer minuten, dat had er ook wel ingezeten als ik niet geblesseerd was geraakt", legt hij uit bij ESPN.

Artikel gaat verder onder video

De 22-jarige voetballer vervolgt met een andere reden voor zijn geringe speeltijd in het shirt van Feyenoord: "Ik heb natuurlijk stevige concurrentie met allemaal internationals en het is sowieso een kwestie van aanpassen want je komt vanuit de eerste divisie. Misschien heb ik het een beetje onderschat", geeft Van den Belt toe over zijn stap van de top van de Keuken Kampioen Divisie naar de top van de Eredivisie: "Maar ik ben wel heel veel beter geworden, zowel op voetballend als fysiek gebied", sluit de Feyenoorder af.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Van der Vaart wijst opvallende trainer aan voor Feyenoord

Rafael van der Vaart doet een opvallende trainersuggestie voor Feyenoord. "Misschien zeg ik iets geks en word ik uitgelachen." 

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Klantenservice
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Ik vond dit echt een interview zonder zelfkennis. Hij speelde echt niet goed vandaag (was niet de enige hoor), maar op de vraag hoe hij vond dat hij het gedaan had vandaag antwoordde hij dat het wel prima was. Denk ook dat de blessure niet de enige reden waa dat hij niet veel gespeeld heeft, maar dat dit vooral aan zijn gebrek aan kwaliteit lag.

Bikkel
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Feyenoord speler pakt de bal in de handen omdat hij denkt dat er een overtreding wordt gemaakt, maar dat doet hij voordat de scheids heeft gefloten. Dus is het hands! Uit de vrije trap die vervolgens wordt genomen, valt het doelpunt voor Feyenoord, terwijl bovendien de bal niet stil lag! Grove blunders van Alex Bos waarmee Feyenoord wederom dik gematst wordt door de KNVB!! Bah!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen