Nog meer zorgen voor Duitse bondscoach Nagelsmann: einde seizoen voor Bayern München-tweetal

11 mei 2024, 17:32
Foto: © Imago

Het zit de Duitse bondscoach Julian Nagelsmann vooralsnog niet mee. Vrijdag werd bekend dat het seizoen van Serge Gnabry erop zit, maar ook Jamal Musiala en Leroy Sané zitten in de lappenmand. Bayern München-trainer Thomas Tuchel liet op de persconferentie voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen VfL Wolfsburg weten dat beide spelers dit seizoen vrijwel zeker niet meer in actie komen.

Musiala heeft al maanden last van knieklachten en voetbalt al een tijdje met behulp van pijnstillers en spuiten, zo vertelde hij na afloop van de verloren halve finale tegen Real Madrid. Volgens Tuchel ontbreekt de aanvallende middenvelder sowieso tegen VfL Wolfsburg. “En volgende week is hij er waarschijnlijk ook niet bij”, aldus de trainer van Bayern München. Sané heeft al langer last van problemen aan zijn schaambaan en wordt daar momenteel voor behandeld. "Ik denk niet dat we hem op het veld zien in de laatste twee wedstrijden", erkent de oefenmeester.

Artikel gaat verder onder video

Met het uitvallen van achtereenvolgens Gnabry, Musiala en Sané heeft Nagelsmann enkele flinke tegenvallers te verwerken gekregen. Waarbij het voor eerstgenoemde volgens Tuchel ‘heel krap wordt om het EK nog te halen’. Komende donderdag maakt de Duitse bondscoach zijn EK-selectie bekend, waarin hij nog tot 7 juni wijzigingen mag aanbrengen. Op vrijdag 14 juni speelt Duitsland de openingswedstrijd van het EK tegen Schotland.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 PSG komt na heenduel met Dortmund met verschrikkelijk nieuws: einde seizoen en géén EK

Paris Saint-Germain meldt na de eerste halve finale tegen Borussia Dortmund in de Champions League heel slecht nieuws.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen