Verlenging bij Manchester City - Real Madrid gaat voor Haaland zeer pijnlijk van start

17 april 2024, 23:04   Bijgewerkt: 17 april 2024, 23:12
Foto: © RTL7

Voor Manchester City-aanvaller Erling Haaland is de verlenging van de return tegen Real Madrid in de kwartfinales van de Champions League met een domper van start gegaan. De Noor, die na de heenwedstrijd in Madrid veel kritiek over zich heen kreeg, heeft ook in het eigen Etihad niet kunnen scoren en is door zijn trainer Josep Guardiola vlak voor de start van de extra dertig minuten naar de kant gehaald. Haaland kwam ook in de return niet of nauwelijks in het spel voor.

Haaland maakte in de zomer van 2022 de overstap van Borussia Dortmund naar Manchester City en had niet veel tijd nodig om ook de Engelse verdedigers de stuipen op het lijf te jagen. Wat heet: de Noorse doelpuntenmachine had met 52 treffers in 53 wedstrijden in alle competities een aanzienlijk aandeel in het succes van Manchester City. De formatie van coach Guardiola won niet alleen de landstitel en de FA Cup, maar ook de Champions League. Haaland was in het miljardenbal twaalf keer trefzeker. In het tweeluik met Real Madrid in de halve finale én de eindstrijd tegen Internazionale wist hij echter niet te scoren.

Artikel gaat verder onder video

Haaland kreeg de afgelopen week een nieuwe kans om doeltreffend te zijn tegen Real Madrid. Maar ook in dubbele confrontatie in de kwartfinales van de Champions League is het hem niet gelukt. Na een onzichtbaar optreden in de heenwedstrijd in Madrid kwam hij ook in de return in het Etihad Stadium niet of nauwelijks in het spel voor. Haaland was in de eerste helft met een kopbal tegen de lat nog wel dicht bij een doelpunt, maar in het restant van de wedstrijd werd hij nog maar nauwelijks gevonden door zijn ploeggenoten.

Guardiola had na dik negentig minuten genoeg gezien en haalde Haaland bij de start van de verlenging naar de kant. Julian Álvarez is zijn vervanger.

Volg de ontwikkelingen in de verlenging hier live!

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Perez: ‘Je hoort nu: hij is een verschrikkelijke jongen, er valt niet met hem te werken’

Kenneth Perez: 'Het is natuurlijk jammer dat je een speler contracteert een dag later hoort: wat een vervelende...'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Dropkick
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Is dit het begin van een Hazardje ? Mee voetballend is hij nog steeds matig ,en dat breekt een team op en spelen ze eigenlijk met 10 man.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen