Algemeen Dagblad neemt elf spelers van dezelfde club op in uniek elftal van de week

29 april 2024, 09:44   Bijgewerkt: 29 april 2024, 10:14
Foto: © Imago

Het Algemeen Dagblad heeft in het elftal van de week gekozen voor een ploeg die volledig bestaat uit enkel spelers van PSV. De Eindhovenaren wisten donderdagavond te imponeren op bezoek bij SC Heerenveen (0-8 winst) en krijgen daarvoor massaal een beloning.

In de papieren krant van het Algemeen Dagblad, maar ook van het Eindhovens Dagblad, is maandagochtend te zien dat het elftal van de week (speelronde 31) volledig bestaat uit spelers van PSV. Zo is doelman Walter Benítez opgenomen in de beste ploeg van deze speelronde, maar ook aanvallers Johan Bakayoko, Luuk de Jong en Malik Tillman.

Artikel gaat verder onder video

Het betekent dat spelers van Feyenoord en AZ -  twee clubs die in de afgelopen speelronde een lastige uitwedstrijd wisten te winnen - niet zijn opgenomen in het elftal van de week. De selectie bestaat volledig uit PSV'ers en drie steunpilaren uit de ploeg van Peter Bosz kunnen op het hoogste cijfer rekenen. Joey Veerman, Jerdy Schouten en Tillman kregen allemaal een acht voor het optreden in en tegen Heerenveen.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 PSV hakt knoop door en wil aflopend contract tóch verlengen: 'Duidelijk dat Bosz hem heel erg waardeert'

PSV gaat een poging wagen het aflopende contract van een basisspeler te verlengen. 

Bekijk hieronder het elftal van de week van het Algemeen Dagblad!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Zo is het en niet anders. Die Tillman is een goede investering van PSV. De Jong functioneert goed in zijn verbindingsrol bij hun aanvallen. Jammer van die miskleun in Dortmund, PSV zou zeker kansen hebben gehad om nog verder in de CL te komen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen