Topkandidaat reageert voor het eerst op geruchten rondom Ajax-trainerschap

11 mei 2024, 11:43
Foto: © Imago

Francesco Farioli lijkt de belangrijkste kandidaat te zijn om het hoofdtrainerschap bij Ajax over te nemen van John van ’t Schip. De oefenmeester van OGC Nice reageerde vrijdagavond, na de wedstrijd tegen Le Havre (1-0 winst), op de geruchten rondom hem en de Amsterdammers.

De 35-jarige Italiaan zegt op de persconferentie dat hij niet veel kan met de vermeende interesse van Ajax. Farioli verzekert dan ook dat de geruchten hem niet beïnvloeden. “Dat heeft geen invloed op ons. Wij moeten denken aan onze doelstelling, dat heb ik eerder al gezegd. Het is belangrijk om de focus op het heden te hebben. Daarbij verwijs ik weer naar onze Nice-bubbel.”

Artikel gaat verder onder video

Farioli wil het enkel en alleen hebben over OGC Nice. “Vanavond heeft het geen enkele zin om over mezelf of andere individuen te gaan spreken. Wat zin heeft, is praten over wat dit team heeft bereikt. Praten over de club en de mensen die hard hebben gewerkt om deze doelstelling te halen. We hebben nog acht dagen te gaan om zo hoog mogelijk te eindigen”, gaat de trainer verder.

Diverse Nederlandse media wisten deze week te melden dat Farioli een overgang naar Ajax wel ziet zitten. De oefenmeester kan op financieel gebied een vooruitgang boeken bij de Amsterdammers. Johan Derksen ziet een overstap totaal niet zitten, liet hij weten in een uitzending van Vandaag Inside.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Miskoop vertrekt bij Ajax: Amsterdammers accepteren fors verlies van 40 procent

Transferspecialist Fabrizio Romano meldt dat Ajax dicht bij een akkoord is met Cruz Azul over een transfer.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

thetruth
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Aldus De Messias van Veendam.

Storm
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

Ja heel belangrijk die mening van Derksen. Armoedige man.

gtsb
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Derksen kan er niks aandoen dat men niet jou mening vraagt . En dat jij niet snapt hoe de media werkt. Vi is een heel populair programma of jij dat nu leuk vindt of niet. Dat draait om de meningen van de heren . Het is hun werk . Dus ja wie is hier armoedig !!!

KROTJE
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Inhoudelijk onbelangrijke reactie van die GTSB, toetsenbord-afval.

gtsb
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Geldt voor jouw al jaren 🤣🤣🤣🤣. Je zal maar al 2 jaar denken bij elke nieuwkomer dat je club geredt is🤣🤣🤣. En denken dat ajax wat heeft aan jou advies 🤣🤣🤣🤣 Jochie toch hou op joh . Bij een ander topic lekker in discussie met jezelf ook 🤣🤣🤣. Man je bent zo triest

KROTJE
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Steeds van die inhoudsloze 'meningen' van je, niemand neemt jou serieus, wel meer Rudolf21 die heeft ondanks zijn Ajax-PTTS wat meer te zeggen dan dat gehuil van je met dat arrogante toontje en ook nog in slecht Nederlands. En je bent ook niet eens een echte supporter van de club uit R'dam-Zuid, meelopertje met psychische afwijkingen.

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Wat is dat eigenlijk ajax PTTS. Volgens mij heb jij last van het Feyenoord PTSS. Want je reageert altijd zo agressief. Is niet goed hoor.

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

King Jacobus, waarom neem je toch nooit de moeite om die agressieve reacties van jouw maatje gtsb en Rudolf goed onder de loep te nemen. Wees een kerel en niet laf en doen zou ik zeggen. Laat zien dat je een -echte- voetbalsupporter bent. Als ik aangevallen word dan is het voor mij een kwestie van oog om oog tand om tand. Jij, gtsb, Rudolf21 en nog enkele nodigen mij telkens uit om de grens van het fatsoen te moeten overschrijden door jullie eeuwige gezeik. Ik zal je er aan herinneren dat het ooit omgekeerd zal zijn en dan krijgen jullie je bagger terug. Die club uit R'dam-Zuid, daar heb ik geen trauma van, waarom is daar een reden voor dan en ik denk dat velen het niet hebben, die club uit R'dam-Zuid is voor mij voor kennisgeving aangenomen meer niet, het is maar een voetbalclub een figurant met nationaal en internationaal (vooral) een matige historie ver achter Amsterdam en Eindhoven. Dag King.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen