Perez wijst nieuwe trainer aan voor Feyenoord en schetst absoluut doemscenario

28 april 2024, 20:37
Foto: © ESPN

Kenneth Perez ziet in Dick Schreuder een geschikte opvolger van Arne Slot voor Feyenoord. Het is volgens de analist van cruciaal belang voor de club om een goede trainer aan te stellen, anders dreigt in zijn ogen een afdaling naar de subtop.

“Het is zo bepalend wie Feyenoord nu gaat nemen. Met de verkeerde trainerskeuze kunnen ze zo weer spelen om de vierde en vijfde plaats”, stelt Perez zondagavond bij Dit was het Weekend. Eerder deze week meldde Johan Derksen dat Shakhtar Donetsk-trainer Marino Pusic de topkandidaat zou zijn in De Kuip; eerder werkte Pusic als assistent van Slot bij Feyenoord.

Artikel gaat verder onder video

Op papier zou Pusic een logische keuze zijn om de ‘lijn-Slot’ voort te zetten, werpt presentator Jan Joost van Gangelen op. “Feyenoord kent zijn inbreng. Als die groot was, dan kunnen ze het proberen”, antwoordt Perez, om eraan toe te voegen: “Maar er is maar één Arne Slot, net zoals er maar één Peter Bosz is.”

Perez ziet in Dick Schreuder een goede kandidaat. Vorige maand tipte hij de oefenmeester van het Spaanse CD Castellón al bij Ajax. “Zeker”, reageert Perez op de vraag of de trainer, die bekendstaat om zijn aanvallende speelstijl, ook geschikt is voor Feyenoord. “Ik vind hem een goede trainer voor de top drie.”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Kandidaat dient zich aan bij Feyenoord: 'Het zou een mooie bekroning zijn op mijn werk'

Het contract van Pascal Bosschaart bij Feyenoord loopt nog een jaar door en hij zou graag een functie krijgen in de technische staf van de Rotterdammers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen