Marciano Vink wijst beste speler van Nederland aan: 'Hij is de beste van PSV en dus van de Eredivisie'

25 april 2024, 21:54
Foto: © ESPN

Marciano Vink roept Joey Veerman uit tot beste speler van het seizoen. Volgens de analist van ESPN is Veerman dit seizoen de beste speler geweest bij PSV en ook van de gehele competitie, al krijgt ook ploeggenoot Luuk de Jong een eervolle vermelding.

Veerman was donderdagavond tegen sc Heerenveen (0-8 zege) goed voor een doelpunt en een assist. Nadat hij een interview gaf aan ESPN, kwam Vink langs de lijn van het veld met lovende woorden voor de PSV’er. “Voor mij is hij, denk ik, de beste speler van het seizoen bij PSV. En dus ook van de competitie. De enige twijfel die ik heb, is Luuk de Jong. Die is met zijn goals, assists en spel als combinatiespeler gewoon heel compleet. Dit is hoe je als spits wilt voetballen.”

Artikel gaat verder onder video

Volgens Vink is PSV de terechte (officieuze) kampioen. “De intensiteit waarmee dit elftal voetbalt van de eerste tot de laatste minuut…”, zegt hij watertandend. “Er zijn momenten geweest dat het tactisch niet helemaal goed stond – de eerste helften van Dortmund-uit en Ajax-thuis – maar verder zijn er weinig echte fouten gemaakt. De jongens hebben alles gegeven en zich voetballend ontwikkeld. Teze heeft bijvoorbeeld ook een heel goed seizoen.”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Johan Bakayoko klopt daags na uitzending Studio Voetbal aan bij PSV-leiding

PSV-aanvaller Johan Bakayoko klopte begin februari aan bij de clubleiding na een uitspraak van technisch directeur Earnest Stewart in Studio Voetbal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Dropkick
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Zet Veerman in het Real Madrid team en hij voetbalt rustig mee hoor èn word hij beter en beter, geloof me .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen